accepted payments

Steroïden op het internet kopen kan een uitdaging zijn om te doen. Niet omdat er een gebrek aan verkopers is, maar vanwege de hoeveelheid oplichters. Dus laten we een praten over deze abnormale mensen, die rommelen. Er zijn twee soorten oplichters. Beide hebben hetzelfde doel, namelijk om tegen elke prijs geld te verdienen.

 

- Eerst verkoper heeft geen steroïden, maar hij zal je proberen te overtuigen om geld te sturen. Hij zal foto's gebruiken of gewoon goed geleerde woorden, die je zullen overtuigen om hem het geld te sturen. De meest gebruikte betaalmethoden zijn WU, MG en BTC.

- De andere verkoopt nepproducten, zoals schoon water of olie, zonder enige effecten.

 

"Ik ga de politie bellen!" Het meest gebruikte woord nadat iemand is bedrogen door een oplichter. Maar het is echt een slecht idee om te doen. De politie neemt meestal actie tegen u. Waarom wilt u steroïden? Heeft u ze al eerder gebruikt? Verkoopt u ze? En op de een of andere manier kom je in de gevangenis terecht. Betalingsmethoden als WU of MG zijn niet traceerbaar en de meeste oplichters bevinden zich buiten de VS. Dus de politie zal niet de moeite nemen om iemand te vinden die jou heeft misleid. Ze zullen analyseren waarom u AAS wilt gebruiken en of u meer van dergelijke mensen niet kent in uw Bodybuilding gemeenschap.

Dus hoe kunnen we een echte verkoper herkennen? Kunnen beoordelingen helpen? Ja, maar ook niet echt. Een verkoper kan beoordelingen kopen of zelf valse beoordelingen maken. Helaas zijn er ook mensen die valse beoordelingen maken, zelfs als de winkel echt is. Dit heeft drie redenen waarom dit gebeurt:

 

- Een andere verkoper wil zijn concurrent kapot maken, dus hij zal direct een neprecensie schrijven

- Er zijn klanten die wachten op wonderen door het gebruik van steroïden. Als ze niet tevreden zijn, zullen ze een slechte beoordeling schrijven, zelfs nadat ze niet weten hoe ze AAS moeten gebruiken. Als u een van deze mensen bent, vraag het dan gewoon. We kunnen je helpen met je cyclus.

- Betaalde reviewers. Er zijn mensen die geld willen voor een beoordeling; als u ze niet betaalt, schrijven ze een slechte beoordeling alleen omdat ze zijn afgewezen.

 

Steroïden ontvangen per post of persoonlijk

Persoonlijk

Wat denk je dat veiliger is? Sommigen doen het graag persoonlijk, contant, echte spullen ... waarom niet? Maar houd er rekening mee dat je de verkoper moet kennen. Anders kan het een politieagent zijn.

We geven de voorkeur aan anonimiteit. Een verkoper direct kennen is niet veilig. Als hij betrapt wordt, kan hij de politie inlichten over al zijn kopers. En als de verkoper in uw land is, bestaat er een groot risico dat u erbij betrokken kunt zijn.

 

Pakket

We raden deze manier aan om producten te ontvangen. Waarom? Het is veilig. Ja, er zijn mensen die denken dat de aanmeldoptie voor pakketten gevaarlijk is. Maar de realiteit is dat dit alleen voor de post wordt gebruikt als bewijs voor de afzender, dat het pakket is afgeleverd. Een ontvanger is NOOIT verantwoordelijk voor het binnenkomende pakket.

Ik zal het u uitleggen:

Ik ken het adres van president Trump. Ik kan hem illegale drugs sturen. Hij weet niet wat er in het pakket zit; zo nieuwsgierig als hij is zal hij het pakket aannemen. De politie neemt hem mee omdat hij het pakket heeft geaccepteerd. Dit werkt niet zo!!!! Houd er rekening mee DAT DE ONTVANGER NOOIT VERANTWOORDELIJK IS voor inkomende pakketten en de inhoud van welke verzender dan ook. Het enige dat kan gebeuren, is dat het pakket door de douane wordt gepakt. U hoeft ze enkel het volgende te antwoorden wanner u een brief of een oproep ontvangt:

"Ik ken de afzender niet en ik heb de producten in het pakket nooit besteld/gekocht." Ze zullen het pakket vernietigen ... maar ik denk dat de douane de producten zal gebruiken: P

 

Er zal altijd een klein risico zijn bij het online kopen van steroïden. Maar er is altijd een risico wanneer u steroïden koopt. Het maakt niet uit of het nu persoonlijk, online of van uw dokter is.

 

Om te bewijzen dat we de juiste plaats hebben om AAS te kopen, is als volgt:

- Onze webshop is meer dan 5 jaar online. Je kunt het bekijken op who.is Als we niet echt zouden zijn, zou de pagina binnen enkele weken gesloten zijn vanwege slechte feedback.

- We hebben meer dan honderd foto's van pakketten die bij onze klanten zijn aangekomen (foto's gemaakt door onze klanten). De link is HIER.

- Ons magazijn verzendt dagelijks 60-100 pakketten.

- We hebben veel gelukkige klanten; u kunt beoordelingen bekijken via internet.

- We verzenden pakketten met een trackingnummer.

- Alle contactgegevens worden na twee maanden gewist, dus je blijft anoniem.

- Als het pakket in beslag wordt genomen, zullen we de producten opnieuw verzenden!

 

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen HIER!

Wees veilig en veel geluk.